Bagod község honlapja

Ügysegédi rendszer

FRISSÍTÉS!

Az ügysegédi ellátás jelenleg szünetel.

 

* * *

 

Az ügysegédi feladatokat Tompos Zsófi, a Zala Megyei Kormányhivatal Zalaegerszegi Járási Hivatala munkatársa látja el a Bagodi Közös Önkormányzati Hivatalban

 

minden páratlan héten keddenként 11.45-13.00 óra között (az időpont változott).  

 

A járási hivatal (8900 Zalaegerszeg, Kazinczy tér 4., tel.: (92) 550-300, e-mail: hatosagzeg@zala.gov.huzalaegerszeg@zala.gov.hu) az alábbi ügyfélfogadási renddel várja az érdeklődőket:

Kedd: 8.00-16.30

Szerda: 8.00-18.00

Péntek: 8.00-12.00  

 

Az ügysegédek feladatai:

A járási hivatal szervezetébe tartozó települési ügysegéd az ügyfelek lakóhelyén segít a járási hivatal hatáskörébe tartozó ügyek intézésében, közreműködik az egyes eljárások megindításában.

A cél, hogy a településeken tartott ügyfélfogadás során az ügysegéd segítségségével valamennyi állampolgár számára biztosított legyen a gyors és hatékony ügyintézés.

 

 

Bővebb és részletesebb információk: 

A Zala Megyei Kormányhivatal Zalaegerszegi Járási Hivatalának ügykörei, valamint az ügysegédi rendszerhez kapcsolódó információk a Zala Megyei Kormányhivatal honlapján, a http://www.kormanyhivatal.hu/hu/zala címen elérhetőek.

 

A Zala Megyei Kormányhivatal Zalaegerszegi Járási Hivataláról a főbb információk (illetékesség, elérhetőség) az alábbi linken tekinthetők meg.  

http://www.kormanyhivatal.hu/hu/zala/hirdetmenyek/zalaegerszegi-jaasi-hivatal

Ezen oldalon megtalálhatóak még a Zalaegerszegi Járási Hivatal osztályai is, ahol az egyes osztályok elnevezéseire kattintva megtalálhatók az elérhetőséghez, ügyfélfogadáshoz, és az osztályok ügytípusaihoz kapcsolódó fontosabb információk is.

 

A Zala Megyei Kormányhivatal ügysegédeiről az információk (címek, elérhetőségek, félfogadás) az alábbi linken érhetőek el:

http://www.kormanyhivatal.hu/hu/zala/hirdetmenyek/zala-megyei-kormanyhivatal-ugysegedei

 

A Kormányablakok feladatkörei részletesebben az alábbi linken érhetőek el:

http://kormanyablak.hu/hu/feladatkorok

A kormányablakban saját hatáskörben intézhető ügyek, a továbbítás céljából előterjeszthető beadványok, valamint azon ügyek listája, melyről a kormányablak tájékoztatást nyújt, az 515/2013. (XII. 30) Korm. rendelet 1-4. sz. mellékleteiben megtalálhatók.

 

Forrás: (Zala Megyei Kormányhivatal Zalaegerszegi Járási Hivatala)