Bagod község honlapja

<< Vissza

Építési telek 90 %-os kedvezménnyel

2019. január 21.

Tisztelt Lakóink!

 

A médiumokon keresztül többször értesítettük lakóinkat arról, hogy Bagod Község Önkormányzata sorsolás útján 90 %-os kedvezménnyel megvételre ajánlott fel 1 db összközműves építési telket a 2017. január 1. és 2018. december 31. között született gyermekek szülei számára az alábbi feltétel megléte esetén:

  • legalább az egyik szülőnek a gyermek születése napját megelőző naptól számított legkevesebb egy éven át folyamatosan bagodi bejelentett lakcímmel kell rendelkeznie.

 

Egyéb információk:

  • ha a jelzett időszakban több gyermek is született egy családban, úgy a sorsoláskor az többszöri részvételt jelent,
  • az építési telkek településünk legújabb utcájában, a Szent István utcában helyezkednek el, melyek közül 1 db a sorsolásig kiválasztásra kerül.

 

Várjuk azon párok jelentkezését, akik esetében az édesanya részéről ugyan nem, de az édesapát tekintve fennáll a fenti feltétel megléte, tekintve, hogy a Személyiadat- és lakcímnyilvántartásba általános szabályként az újszülöttek első (állandó) bejelentett lakcímét az anya lakóhelye szerint jegyzik be. Az édesanyák lévén érintett családoknak nem kell jelentkezni, velük automatikusan felvesszük a kapcsolatot.

 

A szülők írásos jelentkezésére 2019. február 22., 12.00 óráig van lehetőség a polgarmester@bagod.hu vagy a jegyzo@bagod.hu e-mail címeken az alábbi adatok megadásával:

  • mindkét szülő neve (leánykori is), születési helye, ideje, lakcíme, édesanyjának neve,
  • január 1. és 2018. december 31. született gyermek(ek) neve, születési helye, ideje.

 

Az adatok beérkezését követően Önkormányzatunk minden érintettel külön felveszi a kapcsolatot a részletek, feltételek pontosítása érdekében.

 

Információ kérhető a fenti e-mail címeken, munkaidőben az 560 008-as telefonszámon vagy személyesen a Bagodi Közös Önkormányzati Hivatalban (8992 Bagod, Kossuth utca 13).

Várjuk minden apuka révén érintett csemete családjának jelentkezését.

 

Bagod Község Önkormányzata