00:14:10

Bagod község honlapja

<< Vissza

Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat

2022. október 12.

Bagod Község Önkormányzata

 

az Emberi Erőforrások Minisztériumával együttműködve kiírja a 2023. évre a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot felsőoktatási hallgatók („A” típusú pályázat) és felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánó fiatalok („B” típusú pályázat) számára a 2022/2023. tanév második és a 2023/2024. tanév első félévére vonatkozóan.

 

A Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjrendszer jogszabályi hátteréül a felsőoktatásban részt vevő hallgatók juttatásairól és az általuk fizetendő egyes térítésekről szóló 51/2007. (III. 26.) Kormányrendelet, illetve az elbírálás rendjéről Bagod Község Önkormányzatának Képviselőtestülete által elfogadott szabályzat szolgál.

A pályázat beadáshoz a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerében (a továbbiakban: EPER-Bursa rendszer) pályázói regisztráció szükséges.

A regisztrációt követően lehetséges a pályázati adatok feltöltése a csatlakozott önkormányzatok pályázói részére. A személyes és pályázati adatok feltöltését követően a pályázati űrlapot kinyomtatva és aláírva a települési önkormányzatnál kell benyújtaniuk a pályázóknak. A pályázat csak a pályázati kiírásban meghatározott csatolandó mellékletekkel együtt érvényes. A pályázati kiírásban meghatározott valamely melléklet hiányában a pályázat formai hibásnak minősül. A benyújtott pályázatok befogadását az önkormányzatnak az EPER-Bursa rendszerben igazolnia szükséges. A nem befogadott pályázatok a bírálatban nem vesznek részt.

 

A pályázat rögzítésének és az önkormányzatokhoz történő benyújtásának határideje: 2022. november 3.

 

A beérkezett pályázatokat az önkormányzat bírálja el 2022. december 5-ig.

A pályázattal kapcsolatban további részletes információ a Bagodi Közös Önkormányzati Hivatalban (Bagod, Kossuth u. 13.) kérhető személyesen vagy a 92 560 008-as telefonszám 3-as mellékén.

 

 

Bagod Község Önkormányzata